| Olaszos-almás vadkacsamell receptHozzávalók: 1kg vadkacsamell 6db nagyobb alma elősütéshez elegendő mennyiségű olaj szárnyas fűszerkeverék 3dl tejföl oregáno pizzafűszer Páchoz: bors citromfű zsálya só olaj fokhagyma Elkészítés: A melleket elsőként csíkokra szeletelem, bepácolom, egy napra lezárva a hűtőbe teszem. Másnap lecsepegtetem, szárnyassal befűszerezem. Amíg meghámozom az almát és fel is szeletelem azt vékony darabokra, addig a húst hagyom, hogy a fűszert beszívja. A húst bő olajban hirtelen sütöm ki, majd hozzáteszem az almát és kevergetve hagyom rotyogni egy picit. Utána hozzáadom a tejfölt, fűszerezem, picit még forralom. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |