Tutireceptek.hu fejléc

Hamis vaddisznósült recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 kg sertéscomb, 5 dl vörösbor, 1,3 dl borecet, 2 fej vöröshagyma, 12 szem borókabogyó, 1 citrom reszelt héja, 3 db babérlevél, 2 teáskanál őrölt tárkony, 1 teáskanál őrölt szegfűszeg, szegfűbors, fekete bors, só, 3 dkg zsír, 2 evőkanál liszt.

Elkészítés:
A húst kivesszük a pácléből, és szárazra töröljük. A zsírt edényben felolvasztjuk, beletesszük a húst, és minden oldalát jól megsütjük. A megsült hús kivétele után a leszűrt páclevet és 5 dl vizet a zsírhoz öntjünk, sűrűsödésig főzzük. A húst újból visszatesszük az edénybe, és fóliával letakarva addig sütjük, amíg át nem puhul. A pecsenye levében a vízzel elkevert lisztet felforraljuk.
TÁLALÁS

A sertésszeleteket meleg tálra helyezve kínáljuk.


A receptet beküldte: Tüccsögi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis sonkás rakott tészta » Hamis vadas mártás » Hamis túróslepény » Hamis rizottó zölden
» Hamis krumplisaláta » Hamis gulyás leves » Hamis somlói » Hamis májgombóc
» Hamis majonéz másként » Hamis hájas tészta » Hamis somlói ünnepek után » Hamis halleves
» Hamis mézes » Hamishájas kifli » Hamis tiramisu 2féleképp » Hamis csokoládékenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.