| Sajtkrémes vadkacsamell receptHozzávalók: 3 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 2 ek liszt 2dl tejföl 1,5 dl tej 1 tömlős sajt 2 egész vadkacsamell kifilézve só fehér bors pirospaprika vadas fűszerkeverék Elkészítés: A hagymát megdinsztelem, majd hozzáteszem a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Megszórom pirospaprikával, beleteszem a csíkokra vágott mellet, kicsit sózom, felöntöm a másfél deci tejjel, és annyi vízzel, hogy épp ellepje. Teszek bele fehér borsot, vadas fűszerkeveréket, lefedem, és hagyom párolódni-főni. Amikor már a hús puha, akkor összekeverem a tejfölt a két kanál liszttel és a krémsajttal, majd ezzel behabarom. Forralom, amíg besűrűsödik. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |