| Padlizsános hal receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg tengerihal-filé, 50 dkg padlizsán, 50 dkg paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olívaolaj, borsikafű, só Elkészítés: A padlizsánt héjastól és hosszában ujjnyi vastagra szeleteljük. Teflonserpenyőben szeletenként elősütjük, majd besózzuk. A paradicsomot egy percre forró vízbe dobjuk, lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. Ezután egy tűzálló edényben rétegezzük a halat, a padlizsánt és a paradicsomkarikákat. Közben sózzuk, megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Celsius-fokon 40 perc alatt pirosra sütjük. Tanácsok: Norbi Update-kód:1 Atkins-diétában is fogyasztható Kalóriatartalom: 298,6 kcal Zsírtartalom: 12,3 gramm A receptet beküldte: Emoke77 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |