Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tengerihal-filé, 50 dkg padlizsán, 50 dkg paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olívaolaj, borsikafű, só

Elkészítés:
A padlizsánt héjastól és hosszában ujjnyi vastagra szeleteljük. Teflonserpenyőben szeletenként elősütjük, majd besózzuk. A paradicsomot egy percre forró vízbe dobjuk, lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. Ezután egy tűzálló edényben rétegezzük a halat, a padlizsánt és a paradicsomkarikákat. Közben sózzuk, megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Celsius-fokon 40 perc alatt pirosra sütjük.

Tanácsok:
Norbi Update-kód:1
Atkins-diétában is fogyasztható

Kalóriatartalom: 298,6 kcal
Zsírtartalom: 12,3 gramm

A receptet beküldte: Emoke77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános penne » Padlizsános zakuszka » Padlizsános spagetti » Padlizsános csirke
» Padlizsános vendégtál » Padlizsános szendvicskrém » Padlizsános csirkesaláta » Padlizsános sültrizs
» Padlizsános lepény » Padlizsános pirítós » Padlizsános pite » Padlizsános csirkemell
» Padlizsános rakott csirke » Padlizsános tészta » Padlizsános lencsés egytál » Padlizsános ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.