Tutireceptek.hu fejléc

Lestyános vaddisznószelet recept

Kategória:


Hozzávalók:
1,2 kg Vaddisznócomb
2 fej Vöröshagyma
2 dl Tejszín
2 dl Tejföl

babérlevél
lestyán

Elkészítés:
A húst felszeleteljük. A hagymát csíkokra vágjuk. A hagymát a hússal együtt forró olajra dobjuk és fehéredésig sütjük. Felöntjük vízzel, sózzuk, beletesszük a babérlevelet és lestyánt. Majd lefedve puhára főzzük. A tejfölt és tejszínt kikeverjük 2 ek liszttel. Amikor puha a hús, belekeverjük a tejszínes masszát. Felforraljuk és elzárjuk. Főtt tésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: wheat


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lestyános húsgombóc » Lestyános csirkeraguleves. » Gombás szarvas-steak » Tejfölös nyúlcomb
» Szarvasropogós » Almás-sajtos vadkacsa » Gombás vadkacsaragu » Pityókás őzragu
» Bakonyi fácánmell sajtosan » Gyümölcsös vadkacsa » Fácánpörkölt » Vadraguleves cipóban
» Erdei szeletek » Boros libapecsenye » Fácán gesztenyés almával » Vörösboros szarvaspörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.