Tutireceptek.hu fejléc

Vadraguleves cipóban recept

Kategória:


Hozzávalók:
ízlés szerint zsálya
- ízlés szerint kakukkfű
- ízlés szerint borókabogyó
- ízlés szerint babérlevél
- 15 dkg zöldborsó
- 1/4 db karalábé
- ízlés szerint őrölt bors
- ízlés szerint só
- 1/4 db zeller
- 2 db fehérrépa
- 2 db sárgarépa
- igény szerint étolaj
- 2 db vöröshagyma
- fĂ©l kg őzcomb
- ízlés szerint mustármag
- 4 db rozscipó

Elkészítés:
A húst jól megmossuk, kockára vágjuk. A hagymát
felvágjuk, kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk a húst, és saját levében háromnegyed részig megpároljuk.
Ekkor hozzáadjuk a mokkacukor nagyságúra vágott zöldségeket, megsózzuk, borsozzuk, s a vadhoz illő fűszerekkel ízesítjük. Az utolsó néhány percben öntjük bele a zöldborsót, hideg vízzel felengedjük leves sűrűségűre, végül puhára főzzük.
A rozscipót sütőben kissé megpirítjuk, belemerjük bele a levest, majd gyorsan tálaljuk.


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bableves cipóban » Sajtkrémleves cipóban » Cipóban sült pecsenye » Cipóban sült csülök
» Cipóban sült csülök II. » Babgulyás cipóban tálalva » Vadraguleves bográcsban » Apúliai fogoly
» Tejfölös nyúlcomb » Ízletes sült vadkacsa » Szarvasropogós » Zöldborsós vadkacsaragu
» Lestyános vaddisznószelet » Ropogós vadkacsa » Tárkonyos őzragu. » Fogolypecsenye borókával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.