| Vadraguleves cipóban receptHozzávalók: ízlés szerint zsálya - ízlés szerint kakukkfű - ízlés szerint borókabogyó - ízlés szerint babérlevél - 15 dkg zöldborsó - 1/4 db karalábé - ízlés szerint őrölt bors - ízlés szerint só - 1/4 db zeller - 2 db fehérrépa - 2 db sárgarépa - igény szerint étolaj - 2 db vöröshagyma - fĂ©l kg őzcomb - ízlés szerint mustármag - 4 db rozscipó Elkészítés: A húst jól megmossuk, kockára vágjuk. A hagymát felvágjuk, kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk a húst, és saját levében háromnegyed részig megpároljuk. Ekkor hozzáadjuk a mokkacukor nagyságúra vágott zöldségeket, megsózzuk, borsozzuk, s a vadhoz illő fűszerekkel ízesítjük. Az utolsó néhány percben öntjük bele a zöldborsót, hideg vízzel felengedjük leves sűrűségűre, végül puhára főzzük. A rozscipót sütőben kissé megpirítjuk, belemerjük bele a levest, majd gyorsan tálaljuk. A receptet beküldte: almeno Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |