Tutireceptek.hu fejléc

Jászberényi birkapörkölt recept

Kategória:


Hozzávalók:
» 1,6 kg birkahús
» kevés zsír
» 3 fej vöröshagyma
» só
» 1 marék pirospaprika
» 2 cső zöldpaprika
» bors
» 4 dl vörösbor

Elkészítés:
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Eközben egy bográcsba tesszük a felszeletelt húst, erre tesszük a hagymát. sózzuk, majd vizet öntünk hozzá. Így főzni kezdjük, közben borsozzuk, beletesszük a zöldpaprikát. Főzés közben a bort is hozzáöntjük, majd teljesen puhára főzzük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birkapörkölt » Birkapörkölt Erzsi módra » Olaszos-almás vadkacsamell » Szarvassült
» Tárkonyos őzragu. » Szarvasgulyás » Majoránnás ragu » Vadas kicsit másképp
» Szarvasszelet tejfölösen » Gombás szarvas-steak » Vadmáj pástétom » Vadraguleves cipóban
» Hamis vadas mártás » Vadászpecsenye » Hegyi pörkölt. » Erdei szeletek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.