Tutireceptek.hu fejléc

Fácán-sült recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 db 2 kg-os fácán
10 dkg füstölt szalonna
1 kk majoránna

10 dkg zsír
2 dl pecsenyelé

Elkészítés:
A fácánt feldaraboljuk, szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit, eltávolítjuk, majd megmossuk, és mindent befűszerezünk. Beirdaljuk a fácánt, és a résekbe szalonnadarabokat teszünk, és zsírral bélelt tepsibe kevés víz hozzáadásával arany barnára sütjük. A szárnyas levébe keverjük a pecsenyelevet, és a húsra öntjük. Néhány percig együtt sütjük. Sült krumplival a legfinomabb.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vaddisznóragu » Fogoly balzsamecettel » Apúliai fogoly » Fácán vörösborban
» Fűszeres bébipolip » Fácánpörkölt » Szarvasgulyás » Vadas kicsit másképp
» Pityókás őzragu » Szarvasropogós » Tejfölös nyúlcomb » Libamájjal töltött fürj
» Fokhagymás vadlibamell » Boros libapecsenye » Gombás szarvas-steak » Hamis vaddisznósült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.