| Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal receptHozzávalók: 1 ek. olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 8-12 szelet bárányborda 3/5 csésze fehérbor 3/5 csésze marhahúsleves 2 ek. paradicsompüré 2 szál rozmaring 1/3 csésze fekete olívabogyó só, őrölt bors Elkészítés: Az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bárányszeleteket, és mindkét oldalukat megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral, majd néhány perc után a paradicsompürével és a levessel is. A rozmaringgal, a borssal és az olívabogyóval ízesítjük, majd az egészet áttesszük egy jénaiba. A jénait a sütőbe tesszük, és a húst kb. fél óra alatt készre sütjük. A receptet beküldte: Tüccsögi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |