| Apúliai fogoly receptHozzávalók: 2 fogoly » 4 ek. olívaolaj » 2 fej vöröshagyma » só, bors » kakukkfű » 40 dkg mélyhűtött brokkoli » 1 üveg paprikával töltött olajbogyó » 1 dl vörösbor Elkészítés: A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük, majd az egészet sütőbe tesszük, és magas fokozaton negyed órát sütjük. Eközben a brokkolit sós vízben készre főzzük, majd a kész húshoz adjuk a borral és az olajbogyóval együtt, és 5 perc párolás után már kínálhatjuk is. A receptet beküldte: Tüccsögi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |