Tutireceptek.hu fejléc

Vadgalamb póréhagymával recept

Kategória:


Hozzávalók:
» 2 vadgalamb
» só, bors
» 4 ek. olívaolaj
» 3 póréhagyma

Elkészítés:
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és elősütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig pároljuk. Leszedjük a fóliát, majd negyed órát sütjük.
A hagymát felkarikázzuk, a madarak mellé rendezzük, majd 10 percig sütjük.
vajas burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Tüccsögi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szarvasropogós » Szarvasgulyás » Majoránnás ragu » Áfonyás őzmedalionok
» Tejfölös nyúlcomb » Gombás vaddisznóragu » Sült őzgerinc meggy-mártással » Almás-sajtos vadkacsa
» Tejszínes-gombás szarvasragu. » Erdésztokány » Hegyi pörkölt. » Lestyános vaddisznószelet
» Fácán gesztenyés almával » Szarvasragu leves Manul módra » Sült vadliba birsalmával » Bakonyi fácánmell sajtosan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.