Tutireceptek.hu fejléc

Vadgalamb póréhagymával recept

Kategória:


Hozzávalók:
» 2 vadgalamb
» só, bors
» 4 ek. olívaolaj
» 3 póréhagyma

Elkészítés:
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és elősütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig pároljuk. Leszedjük a fóliát, majd negyed órát sütjük.
A hagymát felkarikázzuk, a madarak mellé rendezzük, majd 10 percig sütjük.
vajas burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Tüccsögi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis vaddisznósült » Gombás vadkacsaragu » Rántott vadhúsos palacsinta » Joghurtos-majoránnás nyúlmáj
» Fűszeres szarvascsülök » Tárkonyos őzragu. » Gyümölcsös vadkacsa » Gombás szarvas-steak
» Tejfölös nyúlcomb » Olaszos-almás vadkacsamell » Fácán-sült » Szarvassült
» Őszi szarvasragu » Szarvasgulyás » Hegyi pörkölt. » Fogolypecsenye borókával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.