| Pikáns csirkeszárnyak receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre: -20 csirkeszárny páchoz: -100ml tyúkhúsleves -3 evőkanál ketchup -1 evőkanál cukor -2 ev.kan. szójaszósz -1 evk. borecet -1 teáskan. csípős paprikakrém -1 teáskanál currypor Elkészítés: a páchoz valókat kikeverjük,majd állandó keverés mellett felforraljuk. A csirkeszárnyakat zsétdaraboljuk,majd sütőpapírral leterítünk egy tepsit. A pácba forgatjuk a husit,szépen elrendezzük a tepsiben,majd kb 45 perc alatt megsütjük. Közben a maradék páccal néha megkenegetjük. Majonézes kukoricasalátát és párolt rizst ajánlok hozzá. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: grety.25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |