| Pikáns csirkemáj pástétom receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 kg csirkemáj 8 dkg libazsír 3 fej vöröshagyma fele vékonyra szeletelve, fele reszelve 5 magház nélküli zöldpaprika apró csíkokra vágva 10 keményre főzött tojás 10 evőkanál mustár 10 csapott kávéskanál bors 10 csapott kávéskanál só Elkészítés: A libazsírt felforrósítjuk és az egész csirkemájakat mindkét oldalukon megsütjük. Ez kb. 10 perc. Félidőnél megfordítjuk a májakat. Kb. a sütés hetedik percében hozzáadjuk a vékony hagyma- és paprikaszeleteket és együtt sütjük készre. Kihűtjük, majd hűtőszekrényben kifagyasztjuk. A májat és a keménytojásokat kicsit összevágjuk, robotgépbe tesszük, és a zsírral, sülthagymával, a paprikával, a hagyma másik felével, mustárral, sóval, borssal krémesre turmixoljuk A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |