Tutireceptek.hu fejléc

Borjúsült pikáns mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet borjúkaraj
só, őrölt bors
2 evőkanál vaj
1 evőkanál olívaolaj
2 fej vöröshagyma
1 dl tej
2 kiskanál mustár
fél evőkanál curry

Elkészítés:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A vajat az olajjal egy serpenyőben felforrósítjuk, majd a húsokat mindkét oldalukon hirtelen pirosra sütjük. A lángot mérsékeljük, és oldalanként 6-7 perc alatt puhára pároljuk. A serpenyőből kivesszük és melegen tartjuk.
A zsiradékon a finomra vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk, sóval, borssal, curryvel, mustárral fűszerezzük, és a tejjel felengedjük. A húsokat beletesszük és átforrósítjuk.

Roppanósra gőzölt zöldségekkel, hajdinával kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns husi » Eper aszúmártással » Pikáns vitaminbomba » Pikáns, párolt pulykaragu
» Pikáns húsgombóc leves » Pikáns csirkecomb. » Pikáns sült sonka » Pikáns burgonyapüré
» Halszelet pikáns bundában » Pikáns tojáskrém » Őzderék ananász mártással » Pikáns csirkeszárnyak
» Pikáns gyömbéres csirke » Pikáns sajtmártás » Pikáns nyúlcomb » Pikáns palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.