| Borjúsült pikáns mártással receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet borjúkaraj só, őrölt bors 2 evőkanál vaj 1 evőkanál olívaolaj 2 fej vöröshagyma 1 dl tej 2 kiskanál mustár fél evőkanál curry Elkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A vajat az olajjal egy serpenyőben felforrósítjuk, majd a húsokat mindkét oldalukon hirtelen pirosra sütjük. A lángot mérsékeljük, és oldalanként 6-7 perc alatt puhára pároljuk. A serpenyőből kivesszük és melegen tartjuk. A zsiradékon a finomra vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk, sóval, borssal, curryvel, mustárral fűszerezzük, és a tejjel felengedjük. A húsokat beletesszük és átforrósítjuk. Roppanósra gőzölt zöldségekkel, hajdinával kínáljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |