| Párolt ördöghal receptHalas ételek Hozzávalók: 30 dkg ördöghal filé, 8 nagy cikórialevél, őrölt sáfrány, chili-olaj, tengeri só, őrölt bors, frissentartó fólia. Elkészítés: A cikórialeveleket a párolóban 100 fokon két percig blansírozzuk (leforrázzuk), majd hideg víz alatt hirtelen lehűtjük. A cikórialeveleket frissentartó fóliára egymás mellé fektetjük. A halfilét sóval és sáfránnyal ízesítjük és a cikórialevelekre helyezzük. A fólia segítségével a leveleket a hal köré tekerjük. A fóliát eltávolítjuk és a tekercset egy lyukas párolótálra helyezzük. 85 fokon 8 percig pároljuk, majd szeletekre vágjuk és sóval, színes borssal és chili-olajjal fűszerezzük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |