Tutireceptek.hu fejléc

Párolt paraj foghagymásan. recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Hozzávaók:
50 dkg paraj
3 dkg vaj
3-4 gerezd fokhagyma, attól függően mekkora
só, bors izlés szerint.

Elkészítés:
A friss parajt a szárától megtisztitom, jól átmosom.Ha mirellit akkor a szálasat kell venni.A vajat fölmelegitem, apránként ráteszem a parajt / egyszerre túl sok/összedinsztelem.A fokhagymákat felszeletelem, majd összezúzom és a zúzalékot ráteszem a parajra és mig el nem főtte a levét addig párolom.izesitem.

Tanácsok:
főtt, sült,rántott húsokhoz remek kisérő.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: franciska49


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Üde krémleves parajjal » Párolt lilakáposzta » Kefirben párolt ponty » Pikáns, párolt pulykaragu
» Párolt zőldség » Párolt zellerkrém » Párolt kelbimbó » Tejfölös párolt hagyma
» Gyümölcsös párolt káposzta » Parajszelet » Párolt tengeri hal. » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE
» Párolt rizs zöldségekkel » Párolt ördöghal » Párolt-sült nyúl vadasan » Pároltkáposzta máskép


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.