Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns, párolt pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg pulykahús,
2 kis fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
fél csokor petrezselyemzöld,
szárított kakukkfű,
1.5 dl száraz fehérbor,
1 ek. fehérborecet,
só,
bors,
olívaolaj,
kevés liszt.

Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, kevés lisztben megforgatjuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, finomra vágjuk. A petrezselyemzöldet jól megmossuk, lecsepegtetjük és finomra vágjuk.Kevés olívaolajat forrósítunk, aranybarnára sütjük benne a húst. Hozzáadjuk a hagymákat, rövid ideig pirítjuk. Felöntjük a borral, és hozzáadjuk az ecetet, a kakukkfüvet és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük. Lefedve, lassú tűznél puhára pároljuk a húst. A ragut párolt rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykaraguleves » Pikánsan pácolt csirkecomb » Kukoricás pulykaragu » Pikáns tojásrántotta
» Pikáns halleves » Pikáns raguleves » Pikáns husi » Pikáns gyömbéres csirke
» Pikáns narancsital » Pikáns karaj » Kapros párolt zöldborsó » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE
» Pikáns tárkonyos máj » Pikáns sült sonka » Borjúsült pikáns mártással » Pikáns csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.