Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Párolt alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma
• 5 dkg vaj • fahéj
• folyékony édesítőszer
• 1 dl száraz fehérbor
• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraltad a levét, kész a csemege.


A receptet beküldte: anett59

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns tojáskrém (update) » 3 bit szelet Update 2 » Norbi Update 1-es kenyér » Update 1 Banántorta
» Tejben párolt hal » Párolt zöldségtál » Karfiolos tonhal Update2 » Rozspelyhes párolt paprika
» Update 1 Tonhalkrém » Tökös lecsó Update1 » Koktél pogácsa (Update3) » Sörös párolt káposzta
» Székelykáposzta Update1 » Virslis lecsó (update 1) » Tepsis csirke Update1 » Fokhagymás tarja Update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.