Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségtál recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g vegyes zöldség
például:
karfiol
brokkoli
karalábé
cukkini
friss fűszerek
30 g vaj

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, könnyen fogyasztható darabokra vágjuk és a párolótálra helyezzük. Betoljuk a sütőbe, alulról a harmadik szintre. Vital-gőzsütéssel 96 °C-on 30 percig sütjük. A megolvasztott vajjal lecsorgatjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamell párolt szilvával » Indiai párolt sertésragu » Párolt káposzta gombával » Párolt zöldségsaláta
» Párolt karalábé » Párolt vegyes zöldség » Párolt patisszon » Párolt kelbimbó
» Párolt körte vörös rizzsel » Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt füge » Tavaszi párolt csirkemell
» Párolt zellerkrém » Párolt zőldség » Párolt-sült oldalas » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.