Tutireceptek.hu fejléc

Párolt rák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 1 kg (tisztított) rák
- 2 ek. vaj
- 1 ek. finomra vágott petrezselyem
- 1/2 tk. só
- 1 mk. bors
(-víz)

Elkészítés:
Kb.20-25 percig pároljuk a hozzávalókat (kivéve a petrezselymet,amit utána szórunk rá)
Ezt követően 3-4 percig élénk tűzön pirítjuk.

Tanácsok:
Rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt felsőcomb filé » Párolt kelbimbó » Párolt karalábé » Tejben párolt hal
» Párolt karotta » Gyümölcsös párolt káposzta » Párolt tőkehal spenótágyon » Joghurtos párolt csirke
» Sörben párolt csülök » Pároltkáposzta máskép » Tejfölben párolt hagyma » Párolt felső combfilé
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Tejfölös párolt hagyma » Párolt mézes almás » Párolt zellerkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.