Tutireceptek.hu fejléc

Mustban párolt karaj. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg karaj felszeletelve
1/2 l must
2 dl tejszín
1 nagy fej vöröshagyma
ételízesítő
feketebors
1 kávéskanál mustár
1 dl olaj

Elkészítés:
A karaj mindkét oldalát bedörzsöljük ételízesítővel. Kevés hevített olajon a szeletelt vöröshagymával együtt előpirítjuk. Felöntjük musttal, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk. Ízesítjük közben mustárral, borssal, ételízesítővel ha sótlan. Befejezés előtt a tejszínt ráöntjük és mártássűrűségűre forraljuk. Csőtésztával finom.

Tanácsok:
Pikáns mint a vadas!!! Nálunk nagy sikert aratott. Ha a must nem elég édes, pici cukrot tehetünk bele. Hamar elkészül

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: edicske


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben párolt csülök » Avasi sertéskaraj. » Libamell párolt szilvával » Kapros párolt zöldborsó
» Párolt káposzta finoman » Tejfölben párolt hagyma » Párolt rizs zöldségekkel » Tejfölös párolt hagyma
» Update 1 Párolt alma » Párolt vadkacsa » Párolt karotta » Kefirben párolt ponty
» Párolt ördöghal » Párolt patisszon » Temesvári sertéskaraj... » Mustban párolt rostélyos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.