| Mustban párolt karaj. receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg karaj felszeletelve 1/2 l must 2 dl tejszín 1 nagy fej vöröshagyma ételízesítő feketebors 1 kávéskanál mustár 1 dl olaj Elkészítés: A karaj mindkét oldalát bedörzsöljük ételízesítővel. Kevés hevített olajon a szeletelt vöröshagymával együtt előpirítjuk. Felöntjük musttal, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk. Ízesítjük közben mustárral, borssal, ételízesítővel ha sótlan. Befejezés előtt a tejszínt ráöntjük és mártássűrűségűre forraljuk. Csőtésztával finom. Tanácsok: Pikáns mint a vadas!!! Nálunk nagy sikert aratott. Ha a must nem elég édes, pici cukrot tehetünk bele. Hamar elkészül Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: edicske Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |