Tutireceptek.hu fejléc

Párolt mángold recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
mángoldlevél
vaj
margarin vagy olaj
fokhagyma


Elkészítés:
a mángold zöld leveleit laskákra vágom, majd a felmelegített zsiradékon a zúzott fokhagymával és ízlés szerinti sóval fedő alatt puhára párolom. Zöldköretnek nagyon finom burgonyához, petrezselymes burgonyához, rizshez. A tetejét ízlés szerint tejföllel, reszelt sajttal, bacon- vagy tarjaszeletkékkel is meghinthetjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt körte vörös rizzsel » Párolt csirkemell » Párolt vörös káposzta » Almás párolt lilakáposzta
» Párolt káposzta gombával » Mángoldos pite » Párolt rák » Rozspelyhes párolt paprika
» Libamell párolt szilvával » Joghurtos párolt csirke » Párolt felsőcomb filé » Tejfölben párolt tojás
» Gyümölcsös párolt káposzta » Indiai párolt sertésragu » Párolt felső combfilé » Párolt tőkehal spenótágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.