Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános kenő recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4-6 darab padlizsán
2 nagyobb hagyma
majonéz

Elkészítés:
Tepsibe, sütőpapírra rakjuk a megmosott padlizsánt, és közepes erősségű sütőben jól megsütjük. Még forrón lehúzzuk a héjat. Nagyon apróra vágjuk a hagymát, es hozzákeverjük a padlizsánhoz, amit alaposan összevágunk fakéssel (hogy meg ne barnuljon) sózzuk, majd egy üveg majonézt hozzávegyítünk.

Tanácsok:
Szerintem a legfinomabb kenők egyike.
Ajánlom pirítósra, paradicsommal!


A receptet beküldte: kunikunda

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános-lecsós csirke » Padlizsános zakuszka » Padlizsános szója » Padlizsános szendvicskrém
» Padlizsános pite » Padlizsános pirítós » Padlizsános ragu » Padlizsános sültrizs
» Padlizsános csirkesaláta » Padlizsános vendégtál » Padlizsános tészta » Padlizsános lepény
» Padlizsános csirke » Padlizsános spagetti » Padlizsános hal » Padlizsános penne


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.