| Kolbász lengyel mártással receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg főzőkolbász 50 dkg lángolt kolbász 1 üveg világos sör 2 vöröshagyma 1 evőkanál vaj 1 evőkanál liszt 1 evőkanál citromlé 1 evőkanál só 1 evőkanál cukor Elkészítés: A főzőkolbászt és a lángolt kolbászt egy lábosba tesszük, ráöntjük a sört, beletesszük a finomra vágott hagymát, lefedjük és 20 percig főzzük, majd a levét leszűrjük, a kolbászt felkarikázzuk. Mártást készítünk a vajból és a lisztből, a leszűrt főzőlével jól elkeverjük, beletesszük a citromlét, a cukrot és a sót, és kevergetve sűrűre főzzük. Végül beletesszük a kolbászkarikákat. Köretként krumplipürét kínálunk. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |