| Véres pacal receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg pacal 1 szál chorizo felszeletelve 2 db répa felszeletelve 2 db zellerszár felszeletelve 4 db burgonya 2 fej hagyma apróra vágva 200 g serrano sonka felkockázva 1 evőkanál fűszerpaprika 1 db véreshurka 2 fej fokhagyma szétnyomkodva 2 db babérlevél ecet, só, bors, citromlé,alaplé Elkészítés: Az olívaolajon lepirítom a felaprított zöldségeket. Hozzáadom a többi hozzávalót, kivéve a véres hurkát. Ha nem ereszt elég levet, felöntöm alaplével és puhára főzöm. Csak a legvégén, az utolsó tíz percben adom hozzá a hurkát, és együtt főzöm készre. Sűrű, de hosszú leve van, félúton a pörkölt és a gulyás között. A receptet beküldte: andi6020 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |