Tutireceptek.hu fejléc

Pacal rántva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg pacal
fűszerek
liszt
tojás
morzsa

Elkészítés:
A pacalt előfőzzük sóval borssal babérlevéllel,majorannával vöröshagymával fokhagymával.
Ha megfőtt tenyérnyi darabokra vádjuk.Lisztbe ,tojásba ,morzsába forgatjuk majd bő forró zsiradékban kisütjük.
Petrezselymes burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacal » Török pacalleves » Pacalgombócleves » Pacal gulyás
» Piemontei pacalleves » Tökfasírt rántva » Csülkös pacal.... » Pacalos káposzta
» Békacomb rántva » Pacalpörkölt (amc recept) » Juhtúrós halfilé rántva » Paradicsom rántva
» Sajtos darált hús rántva » Véres pacal » Milánói pacalleves » Csülköspacal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.