| Zöldborsós vadkacsaragu receptHozzávalók: 40 dkg vadkacsamell 30 dkg borsó liszt tejföl 1 fej vöröshagyma pirospaprika só fehérbors vadas fűszerkeverék kacsazsír Elkészítés: A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal, vadassal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |