Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós vadkacsaragu recept

Kategória:


Hozzávalók:
40 dkg vadkacsamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
vadas fűszerkeverék
kacsazsír

Elkészítés:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal, vadassal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós-rizses borjú » Zöldborsós csirkemáj » Gombás vadkacsaragu » Zöldborsós csirkemell
» Zöldborsós rudak » Zöldborsós nokedli » Zöldborsós tokány » Sajtos-zöldborsós ropogós
» Ketchup-os zöldborsos husi » Zöldborsós tojás » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós szűzérmék
» Zöldborsós pulykaraguleves » Zöldborsós karajszelet » Zöldborsós apróhús » Zöldborsós camembert krém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.