Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-gombás szarvasragu. recept

Kategória:


Hozzávalók:
másfél kg felsál,
Négy dl tejszín,
két dl tej,
egy fej vöröshagyma,
10dkg vargánya,egy-két fej barnacsiperke
egy csapott evőkanál fehérbors,
fél ek. lestyán, és csombor,


Elkészítés:
A felkockázott hagymát kevés olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a lehártyázott, felcsíkozott felsálat, amit egy kicsit megpirítunk,hogy levet engedjen, majd kevés sót adunk hozzá és fedő alatt félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a többi fűszert, kevés vizet és néha megkevergetve tovább főzzük. Mikor már majdnem kész-a hús már alig rágós-, hozzáadjuk a felcsíkozott gombát, a tejszín és a két dl tejet, ízlés szerint sózzuk, majd készre főzzük. Tarhonyával és száraz fehérborral(rajnai rizling, olaszrizling, rizlingszilváni) kínáljuk.
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás szósz » Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes-gombás penne » Tejszínes-gombás karfiol
» Szarvassült » Párolt-sült nyúl vadasan » Fokhagymás vadlibamell » Gombás vadkacsaragu
» Szarvasropogós » Libamájjal töltött fürj » Almás-sajtos vadkacsa » Fácán vörösborban
» Ropogós vadkacsa » Vadgalamb póréhagymával » Fácán-sült » Vadraguleves cipóban


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.