| Majoránnás ragu receptHozzávalók: 1 kg csíkokra vágott comb /bármilyen vad/ 1 nagyobb fej hagyma kevés zsír majoránna só bors 1 pohár tejföl Elkészítés: A hagymát kevés zsíron teljesen elfőzöm./ha meg van sózva krémmé lehet főzni/Ráteszem a húst és fehéredésig forgatom.Rászórom a majoránnát /a tasak felét/sózom,borsozom.Ha nem enged levet akkor öntök alá egy kis vizet.Nagyon kevés lé legyen alatta mindig.Lefedve,puhára párolom.Mikor puha,teljesen elfőzöm alóla a lét és hozzáteszem a pohár tejfölt és a maradék majoránnát.Ha kell akkor még sót.Szarvacska tésztával tálalom. Tanácsok: Nagyon egyszerű recept,de finom. A receptet beküldte: almeno Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |