Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás ragu recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg csíkokra vágott comb /bármilyen vad/
1 nagyobb fej hagyma
kevés zsír
majoránna

bors
1 pohár tejföl

Elkészítés:
A hagymát kevés zsíron teljesen elfőzöm./ha meg van sózva krémmé lehet főzni/Ráteszem a húst és fehéredésig forgatom.Rászórom a majoránnát /a tasak felét/sózom,borsozom.Ha nem enged levet akkor öntök alá egy kis vizet.Nagyon kevés lé legyen alatta mindig.Lefedve,puhára párolom.Mikor puha,teljesen elfőzöm alóla a lét és hozzáteszem a pohár tejfölt és a maradék majoránnát.Ha kell akkor még sót.Szarvacska tésztával tálalom.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű recept,de finom.


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás marhatokány » Majorannás burgonya » Majorannás rakott zöldbab » Majoránnás fasírozott
» Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás hús2 » Majoránnás szelet » Majoránnás csirkecombok
» Majorannás sárgarépaleves » Majorannás burgonyfőzelék » Majoránnás sertéskaraj » Majorannás aprópecsenye
» Majorannás krumplileves » Majorannás metélt » Majorannás sárgarépafánk » Majoránnás nyúlcomb


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.