Tutireceptek.hu fejléc

Pangasius zöldségágyon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 pangasiusfilé (egyenként 120-150 g)
80 dkg vegyes zöldség (murok, újhagyma, cukkini, vinetta)
olaj, só, bors, citromlé
fél deci száraz fehérbor

Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, apróra (kocka, karika ízlés szerint ) vágjuk és 3 evőkanál olajon megdinszteljük, majd elterítjük egy kiolajozott tűzálló tál alján. Meglocsoljuk fél deci száraz fehérborral. A halfiléket sózzuk, meglocsoljuk citromlével és elhelyezzük a zöldségek tetején. Kb. 200 fokos sütőben 20 percig sütjük, 10 percig alufóliával lefedve, további 10 percet fólia nélkül.


A receptet beküldte: gurzau.maria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrémes pangasius » Pangásius márványsajttal » Csirkemell zöldségágyon » Pangasius gyrostál
» Krémsajtos hal » Töltött makréla » Ponty oroszosan » Lazacos rakott burgonya
» Sült lazac » Majonézes tonhal » Csuka káposztásan » Lepényhal görög salátaval
» Rántott ponty hawaii módra » Kocsonyás hal » Halfasírt golyócskák » Halas puffancs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.