| Pangasius zöldségágyon receptHalas ételek Hozzávalók: 4 pangasiusfilé (egyenként 120-150 g) 80 dkg vegyes zöldség (murok, újhagyma, cukkini, vinetta) olaj, só, bors, citromlé fél deci száraz fehérbor Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, apróra (kocka, karika ízlés szerint ) vágjuk és 3 evőkanál olajon megdinszteljük, majd elterítjük egy kiolajozott tűzálló tál alján. Meglocsoljuk fél deci száraz fehérborral. A halfiléket sózzuk, meglocsoljuk citromlével és elhelyezzük a zöldségek tetején. Kb. 200 fokos sütőben 20 percig sütjük, 10 percig alufóliával lefedve, további 10 percet fólia nélkül. A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |