Tutireceptek.hu fejléc

Csuka káposztásan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 kg-os csuka,
1 kg savanyú káposzta,
10 dkg vöröshagyma,
6 dkg liszt,
1 dkg paprika,
8 dkg zsír,
3 dl tejföl,
só.

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a sütőben 15 percig sütjük


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csukapörkölt. » Fokhagymás sült csuka » Faddi fokhagymás csuka » Grillezett csukafilé
» Rántott csuka » Sushi-variációk » Zöldséges halpüréleves » Fokhagymás süllő
» Mediterrán hal » Ponty variáció » Szardellás hal » Tőkehalfilé sajttal
» Homáros tarisznya » Ropogós gyömbéres hering » Tésztában sütött tonhal » Kiniand halas receptje


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.