| Gombakrémes pangasius receptHalas ételek Hozzávalók: 1 cs tengeri halfilé 1/2 kg gomba fűszerkeverék 1 poharas tejföl 2 tojás 1 csapott mokkáskanál őrölt bors liszt olaj Elkészítés: A halszeleteket megszórjuk fűszerkeverékkel, borssal, - 1 órát állni hagyjuk. Közben a gombát megtisztítva húsdarálón ledaráljuk. A halszeleteket lisztben megforgatjuk, forró olajon mindkét oldalát átsütve tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, a zsiradékában megpároljuk a gombát. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tejfölt, tojást, 1 evőkanál lisztet, 1 csapott evőkanál fűszerkeveréket, ezzel a masszával beborítjuk a halszeleteket és sütőben vagy mikróban megsütjük. Párolt rizzsel, savanyúsággal tálaljuk. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |