| Krémsajtos hal receptHalas ételek Hozzávalók: Szemelyenkent 1 nagy szelet tonhal 1 doboz kremsajt zoldhagyma kaliforniai piros paprika reszelt sargarepa so bors keves etolaj kis kokuszreszelek Elkészítés: A halszeleteket megsozzuk megborsozzuk,es egy hoallo tepsibe beletesszuk. A naturkremsajtot osszekeverjuk,a felkarikazott, zoldhagymaval/a zoldszara is mehet bele/,a felcsikozott pirospaprikaval, es a lereszelt sargarepaval.Ezt a masszat ra kenjuk a halszeletekre.Egy kis kokuszreszelekkel megszorjuk, es mehet a sutobe,10-12 percre. A tepsit bekell egy kicsit olajozni, mielott a halszeleteket beletesszuk. Tanácsok: Ez egy gyorsan keszulo vacsora.Ameddig ezt sutjuk, addig parolhatunk hozza, koretnek zoldsegfelet. Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: Kondorosi Judit Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |