Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Szemelyenkent 1 nagy szelet tonhal
1 doboz kremsajt
zoldhagyma
kaliforniai piros paprika
reszelt sargarepa
so
bors
keves etolaj
kis kokuszreszelek

Elkészítés:
A halszeleteket megsozzuk megborsozzuk,es egy hoallo tepsibe beletesszuk. A naturkremsajtot osszekeverjuk,a felkarikazott, zoldhagymaval/a zoldszara is mehet bele/,a felcsikozott pirospaprikaval, es a lereszelt sargarepaval.Ezt a masszat ra kenjuk a halszeletekre.Egy kis kokuszreszelekkel megszorjuk, es mehet a sutobe,10-12 percre. A tepsit bekell egy kicsit olajozni, mielott a halszeleteket beletesszuk.

Tanácsok:
Ez egy gyorsan keszulo vacsora.Ameddig ezt sutjuk, addig parolhatunk hozza, koretnek zoldsegfelet.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós-krémsajtos felfújt » Sonkás-krémsajtos kiflik » Krémsajtos-sonkás burgonya » Krémsajtos kanapé
» Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtos cukkini » Krémsajtos sütemény
» Krémsajtos eperkrém » Krémsajtos csirkemell » Krémsajtos rúd » Krémsajtos tésztaöntet
» Brokkolis-krémsajtos penne » Krémsajtos almasaláta » Krémsajtos uborkasaláta » Krémsajtos eperparfé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.