| Lepényhal görög salátaval receptHalas ételek Hozzávalók: 4db lepényhal,oliva olaj,sóliszt citrom.Görög salátához:20dkg paradicsom 1db tv paprika egész citrom 10dkg póré hagyma oregáno só fehérbors egy kis üveg magozott zöld oliva bogyó oliva olaj Elkészítés: lepényhal:a lepényhalakat meg tisztítjuk mindkét oldalát le kaparjuk átmossuk sózzuk lisztben megforgatjuk és serpenyőben mindkét oldalát készre sütjük.Görög saláta:A zöldségeket a sajttal együtt fel kockázzuk hozzá adjuk az olaj bogyót és ízlés szerint fűszerezve görög salátát készítünk. Tanácsok: tálalás:Citrom cikk és görög saláta Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: madar6@freemail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |