Tutireceptek.hu fejléc

Töltött makréla recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 makréla,
egy citrom leve,
3 hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor zöldpetrezselyem,
só,
bors.

Elkészítés:
A makrélákat kibelezem, leöblítem és leszárítom. Összekeverem a karikákra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, finomra vágott zöldpetrezselymet, sót és borsot, majd a keveréket a halakba töltöm. A makrélákat egyenként alufóliába tekerem, majd egy roston egymás mellé helyezem és kemencében, vagy a szabadban megsütöm. Köretként vajas burgonyát adok mellé.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött nyúlcomb » Csirkehússal töltött alma » Sült, töltött padlizsán » Görög töltött paprika
» Sajttal töltött körte » Májjal töltött burgonya » Zsenge töltött karalábé » Reform töltött paprika
» Zöldséggel töltött dagadó » Töltött sajtos kifli » Töltött tök Nóci módra » Túrós töltött karalábé
» Az én töltöttkáposztám » Szerb töltött paprika » Banánnal töltött jércemell » Töltött kiwi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.