Tutireceptek.hu fejléc

Ponty oroszosan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1.5 kg ponty
12 dkg vaj
4 dl tejföl
6 dkg liszt
3 dkg zsemlemorzsa


Elkészítés:
A felszeletelt halat sóval bedörzsöljük,lisztben megforgatjuk,vajban kisütjük.A kisült szeleteket tűzállóedénybe rakjuk és leöntjük a tejföllel.Meghintjük zsemlemorzsával és néhány percre a forró sütőbe tesszük.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos ponty » Pörkölt Ponty » Cukkinis lecsós ponty » Gyümölcsös ponty
» Ponty vörösborban » Pityókás ponty » Dorozsmai molnárponty » Tejfölös ponty
» Pontyhalászlé » Pontyleves lebbenccsel » Fokhagymás ponty » Szőlős ponty
» Magyaros pontykocsonya » Tepsis töltött ponty » Töltött pontyfilé » Rácponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.