Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 csokor újhagyma vagy 1 fej lilahagyma
1 db Tonhal konzerv sós lében.
5 evőkanál majonéz
pici só
bors

Elkészítés:
Felbontás után csepegtessüs le a halrór a levét,majd törjük össze villával.
Vágjuk kis kockára a hagymát,és keverjük össze a hozzávalókat,füszereket.
Piritóssal tálalva a legfinomabb,vacsora vagy előétel,ha vendéget várunk.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: ginóné

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes cérnametéltsalát » Nyári tonhalkrém » Tonhalszószos tészta » Tonhal salata Maris modra
» Tonhalas szendvics » Zödséges-tonhalas omlett » Majonézes gyümölcssaláta » Újkrumplis tonhalsaláta
» Tonhalsaláta » Tonhalas makarónisaláta » Tonhalas rizssaláta » Majonézes riszsaláta
» Tonhalsaláta I. » Tonhal babbal » Majonézes párizsisaláta » Tonhalas sajtkrémes krém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.