| pacal leves receptLevesek Hozzávalók: 1 kg marha pacal megfozve es fel laskazva 1 fej fokhagyma 2-3 drb baberlevel 1 sargarepa, 6 evokanal liszt, o,500gr tejfol 1dc tej,so.delikad, 2drb eros paprika 3 evokanal olaj,ecet Elkészítés: az 1 kg marhapacalt bele teszed egy fazekba es teszel ra kb 4 liter hideg vizet felteszed fozni bele teszed a 1 fejfokhagymat az alap fuszerre,a 2-3 baberlevelet ,sot es a delikadott. Miutan kb egy 30 perc ossze fonek az izek meg reszeled a sargarepat egy keves olajban megpiritott de eppen csak egy par masod percig utana belle teszed a levesbe szep szint ad neki,azutan fogod a 6 evokanal liszted es a tejel egy habarast keversz a levesbe teszed lassan kevergetve utana a tejfolt minel tobb annal finomab mindenki a sajat izlise szerint ha szeretik benne az erospaprikat akkor a levesbe is lehet de melle is mindenkinek sajat izlese szerint ,savanyitani lehet ecetel de nem muszaj ki hogy szereti jo etvagyat Tanácsok: borsot nem szabad hasznalni !!!! el veszi az etel izet ha tulsurunek talalod akkor higithatod tejjel de ez a leves kremesen finom vagy is mi igy szeretjuk Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: anngi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |