Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos tüdőleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg sertéstüdő,
2-3 sárgarépa,
1 fehérrépa,
olaj,
liszt,
fokhagyma,
só,
pirospaprika,
bors,
tárkony,
citromlé,
cukor

Elkészítés:
A tüdőt megtisztítom,megmosom,és sós vízben megfőzöm.
Ha puha apróra vágom,vagy ledarálom.
A vöröshagymát megpirítom,megszórom tárkonnyal,és borssal.
Vízzel felengedem,és egy jó fél óráig főzöm a karikákra vágott zöldségekkel együtt.Világos rántással és pirospaprikával átforralom a levest.Citromlével és cukorral adom meg a végső ízét.
Zsemlekockával a legfinomabb.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos rakott zöldbab » Tárkonyos lucskoskáposzta » Tárkonyos leves » Tárkonyos sárgaborsóleves
» Tárkonyos csirke nyárson » Tárkonyos csirkeragu leves » Tárkonyos ragu leves » Tárkonyos bableves
» Tárkonyos zellerfőzelék » Tárkonyos tokány » Tárkonyos pulyka-raguleves » Erdélyi tárkonyos leves
» Tárkonyos-narancsos malac » Húsvéti tárkonyos bárány » Tárkonyos burgonyaleves » Tárkonyos őzragu.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.