| Pikáns leves receptLevesek Hozzávalók: 3 piros kaliforniai paprika 50 dkg paradicsom (lehet koktélparadicsom vagy konzerv is) 1 hagyma őrölt fehérbors tejszín olaj Elkészítés: A paprikát és paradicsomot összedarabolom, a hagymát apróra vágom, olajon 15 percig puhítom, majd felöntöm vízzel (húslevessel is lehet). Ízesítem sóval, borssal, és 20 percig főzöm. A kész levest összeturmixolom, hogy krémes állagot kapjon, majd kevés tejszínt adok hozzá. Díszítésként még kevés tejszínt kiskanállal csigavonalban a tetejére csepegtetem, és fokhagymás pirítóssal vagy olvasztott sajtos ciabatta szeletekkel tálalom. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: RLindi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |