Tutireceptek.hu fejléc

Morzsás lazaccsíkok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg bőrös lazacfilé
5 dkg zsemlemorzsa
Durva szemű tengeri só
Bors
5 dkg vaj

Elkészítés:
Megmossuk és szárazra töröljük a lazacot, majd 2 ujj yi vasta csíkokra vágjuk. Egy tepsit kibélelünk úgy, hgy. A. Szélein Bőven túllógjon a papír, mert ezzel fogjuk a halszelelet betakarni.
Rátesszük a lazacot, megszórjuk sóval, borssal, zsemlemorzsával. Tetejére vékonyan vajat vágunk.
A sütőpapírral betakarjuk, 200 fokon megsütjük, ~15 perc.
A körete saláta.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barackos, morzsás muffin » Rebarbarás morzsasüti » Almás-morzsás muffin » Almas-morzsas suti
» Meggyes morzsasüti » Morzsás almakrém » Zsemlemorzsás betyárgombóc » Szilvás morzsás
» Morzsás túrótorta pohárban » Crumble (morzsás süti) » Tejfölös-gombás ponty » Fokhagymás rák
» Mustáros kéregben sült hal » Majonézes tonhal » Káposztás harcsa » Ponty Orly módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.