| Káposztás harcsa receptHalas ételek Hozzávalók: 1 kg harcsa 1 kg savanyú káposzta 2 dl tejföl 1 közepes fej vöröshagyma liszt pirospaprika só olaj vagy zsír Elkészítés: A harcsát megtisztítva, kibelezve felszeleteljük, a szeleteket megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, azután forró zsíradékban ropogósra sütjük. Közben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük 1 kiskanál pirospaprikával, és rátesszük a savanyú káposztát. Kevés vízzel puhára pároljuk, majd egy mély tűzálló tálat kizsírozunk, beleterítünk egy sor káposztát, rárakjuk a kisütött halszeleteket, majd befedjük káposztával. A tetejét leöntjük tejföllel. Forró sütőben átsütjük, azután frissen tálaljuk. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |