| Almas-morzsas suti receptSütemények, édességek Hozzávalók: Kb 10 adag (2 english cake forma) Alap: 200 gr vaj 3 negyed pohar cukor 3 tojas 1 tejfol, de a joghurt is nagyon megfelelo 2 pohar liszt+2 kk sutopor 1 kk van. aroma morzsahoz: 3 negyed cukor 150 hideg vaj 2 pohar liszt 2 nagy zoldalma apro kockakra vagva Elkészítés: Eloszor az almat egy keves vajon megparoljuk, a levet elparologtatjuk, felretesszuk hulni. A vajat a liszttel osszemorzsaljuk, hozzakeverjuk a mar elegge lehult almat. Az alaphoz: a vajat a cukorral kremszerure keverjuk, a tojasokat egyenkent hozzaadjuk, majd a van. aromat es a joghurtot is belekeverjuk, ezutan beleforgatjuk a lisztet. A sutoformakat 3 negyedig megtoltjuk az alapmasszaval, ra az almas morzsat es 180 fokon 40 percig sutjuk. Tanácsok: en tettem hozza egy ek mezet, a cukor mennyiseget lecsokkentettem osszesen egy poharra (fel p az alaphoz, fel p a morzsakhoz) az almahoz tettem fel kk fahejat es fel kk szerecsendiot. Isteni finom!!!! A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |