Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi töltött alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Tanácsok:
Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


A receptet beküldte: Marcsietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi mézes tekercs » Töltött alma » Hideg húsos töltött alma » Drezdai karácsonyi kalács
» Töltött káposzta. » Túróval töltött fánk » Péter töltött káposztája » Koktélrákkal töltött gomba
» Töltött csülök hidegen » Tőltőtt burgonya » Sajttal töltött fasírt » Neszmélyi töltött hús
» Töltött makréla » Karácsonyi stollni » Töltött tök tökölőknek » Töltött laska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.