Tutireceptek.hu fejléc

Töltött laska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag gömbölyű laska (makaróni),
morzsa,
szilvalekvár,
darált dió,
cukor,
zsír.

Elkészítés:
A gömbölyű laskát forró sós vízben kifőzzük, leszűrjük, forró zsírral összekeverjük.
Formát vagy lábast forró zsírral kikenünk, finom morzsával meghintjük, beleteszünk 1 sor laskát, 1 sor szilva- vagy más lekvárt, ismét egy sor laskát, sor cukrozott darált diót, végül a tetejére laskát. Ha az egészet ily módon beraktuk, sütőben szép pirosra sütjük.
Tálaláskor kiborítjuk és porcukorral lehintjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött cékla » Töltött burgonya tepsiben » Csirkemájjal töltött gomba » Egyszerű töltött lángos
» Töltött kacsacomb » Csornai töltött paprikás » Amerikai töltött csirke » Mediterrán töltött kenyér
» Gombával töltött cékla » Sajttal töltött tojás » Olasz töltött paradicsom » Görög töltött paprika
» Lelki laska » Töltött rántotta » Fahéjas töltött fánk » Húsvét utáni töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.