| Hideg húsos töltött alma receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 alma 20 dkg konzerv vagdalt hús 1 dl tejföl 1 kiskanál mustár csipetnyi só és őrölt bors 1 evőkanál citromlé. A tetejére: apróra vagdalt petrezselyemzöld Elkészítés: A vagdalt húst villával összetörjük, a tejföllel és a mustárral jól eldolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, meghámozzuk, a magházukat kivájjuk. Annyi citromlével ízesített vízben, amennyi ellepi, félig megfőzzük. (Kb. 3-4 perc.) Az almákat lecsöpögtetjük, és egy tálra állítjuk az üregükkel fölfelé. A vagdalt húsos krémet a magház helyére halmozzuk, és legalább fél napa behűtjük, hogy az ízek jel összeérjenek. Petrezselyemmel meghintve kínáljuk előételnek vagy uzsonnára. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |