| Hagymás-őszibarackos karaj receptHúsételek Hozzávalók: 2 evőkanál mangalicazsír 6 szelet sertéskaraj 1 db közepes kápia paprika 2 db őszibarack 1 fej hagyma só bors pirospaprika 5 dkg reszelt sajt Elkészítés: A sütőt előmelegítem 200 fokra. Egy közepes (25x35 cm-es) tepsit kikenek mangalicazsírral. Beleteszem - egymás mellé - a megmosott, és kissé kiklopfolt hússzeleteket. Sózom, borsozom, meghintem pirospaprikával. A vékonyra csíkozott kápia paprikát a húsokra halmozom, erre jön a karikákra vágott hagyma, a cikkekre vágott őszibarack (héjastól), és legvégül a reszelt sajt. 2 dl vízzel felöntöm a tepsit, alufóliával lefedem, és irány az előmelegített sütő. 30 percig sül, majd leveszem róla a fóliát, és további 30 percig sütöm. Amíg a hús elkészült, petrezselymes krumplit főztem köretnek. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |