Tutireceptek.hu fejléc

Csípős babos karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg sertés karaj
2 paprika
2 paradicsom
1 hegyes erős paprika
1 nagy fej vöröshagyma
40 dkg konzerv vörös bab
2 dl fehérbor
liszt

sertéssült fűszerkeverék
zsír

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, fűszerezzük, majd lisztben forgatva zsíron kisütjük. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk. Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, és a hagymához adjuk. Jól összepároljuk, majd a konzerv vörös babot is beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort, majd rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.
Friss kenyérrel fogyasztjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros karajpecsenye » Csirkemájjal töltött karaj » Karajtekercs 2 » Pikáns karaj
» Egyben sült mustáros karaj » Göngyölt gombás karaj: » Kínai csípős leves » Sajtos-tejfölös karaj
» Zöldséges rakott karaj » Barackos karaj » Csípős húspogácsa » Finom karaj
» Babos rakottkarfiol » Töltött karaj » Karajszeletek ananásszal » Mustáros karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.