Tutireceptek.hu fejléc

Böllérkaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg karajcsont nélkül
1-1 szál májas és véres hurka, sütni való kolbász

grillfűszer
olaj

Elkészítés:
A karajt félig bevagdossuk, minta szeletelnénk. Befűszerezés után a hűtőbe tesszük. Másnap a hurkákról és a kolbászról lehúzzuk a bőrt, és minden nyílásba más-más tölteléket teszünk. Végül jól összenyomkodjuk, s olajozott fóliára tesszük a megtöltött húst. Jól becsomagoljuk.
Előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük, majd kibontjuk, és kissé megpirítjuk.

Tanácsok:
Párolt káposzta, főtt krumpli illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dióban sült csirkecomb » Áfonyalekváros csirkemell » Narancsos, gombás kacsa » Gombás vagdalt másképp
» Fokhagymás-tejfölös oldalas » Húskockák fűszeres túróval » Rókagombás rizses hús » Parajos pulykamell
» Mustáros szelet hagymával » Fűszeres-pácolt marhaszelet » Csirkemáj szalonnában » Töltött csirke krumplival
» Isztriai sertéskaraj » Csirekhús karfiollal, rizzsel » Csirke kuglóf » Baconszalonnás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.