Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás ecetes babsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg főtt bab,
2 fej hagyma,
1 mokkáskanál só,
1 evőkanál cukor,
2 kanál 20 %-os ecet,
1 deci víz,
késhegynyi törött bors.

Elkészítés:
Felkarikázom a hagymát (a lila a legjobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a babot.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás pesto » Újhagymás melegszendvics » Fetás-mogyoróhagymás rétes » Vegyes babsaláta
» Fokhagymás karaj » Kolbászos-hagymás sajtkrém » Póréhagymás csirkemell » Fetás-lilahagymás lepény
» Hagymás krumpli egytál » Medvehagymás pogi » Hagymás tejfölös nokedli » Hagymás tofurántotta
» Erdélyi hagymás csülök » Póréhagymás babsaláta » Hagymás sertésmáj (4 főre) » Fokhagymás, sajtos cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.